WAT MOET IK DOEN ALS IK WIL BESTELLEN?
Als u wilt bestellen, maakt u dan eerst een account aan. Alle prijzen zijn inclusief BTW en verzendkosten.
Als een artikel niet meer op voorraad is, verdwijnt het artikel uit de webwinkel.
Soms worden er een actiecodes uitgegeven voor bepaalde tijd.
WAT ZIJN DE VERZENDKOSTEN?
De verzending van uw bestelling is gratis.
Ophalen van de bestelling is ook op afspraak mogelijk.
OP WELKE MANIEREN KAN IK MIJN BESTELLING BETALEN?
Wij accepteren de verschillende betaalmethodes waaronder iDEAL, PayPal, Creditcard, Bancontact en bankoverboeking. Welke betaalmethode u ook kiest, u betaalt hiervoor aan ons geen bankkosten. Het is ook mogelijk om gedeeltelijk achteraf te betalen als overboeking per bank. Wij vragen in dit geval wel een aanbetaling van 50% vooraf en een betaling van de overige 50% achteraf per factuur als overboeking van de bank.
HOE WEET IK OF MIJN BETALING VERWERKT IS?
De volgende betaalmethodes lopen via de beveiligde internetkassa Mollie: iDEAL, Bancontact. U ontvangt van Mollie uw betaalbewijs. Als u via PayPal betaald heeft, ontvangt u van PayPal een bewijs van betaling. Wanneer u heeft betaald met een overboeking per bank, dan ontvangt u van ons een bevestiging dat wij uw betaling hebben ontvangen.
WAT IS DE LEVERTIJD VAN MIJN BESTELLING?
Wij streven ernaar alle bestellingen de dag na ontvangst van de betaling te verzenden en de bestelling is dan in principe een dag later in huis, dus 1-2 werkdagen. Bestellingen naar België en EU landen worden gemiddeld 2 werkdagen na verzending geleverd. Op zaterdag verzenden wij geen bestellingen.
KAN IK MIJN BESTELLING RETOURNEREN EN HOE MOET IK DAT DOEN?
U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden. In het geval het product een gratis cadeau bevatte, dan dient dat ook ongebruikt en onbeschadigd geretourneerd te worden. Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening. Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen crediteren.Tevens kunt u gebruik maken van het modelformulier ( zie einde algemene voorwaarden).
De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.
HEB IK GARANTIE OP HET BESTELDE ARTIKEL?
Wij staan er voor in dat alle artikelen voldoen aan de redelijke eisen van deugdelijkheid en/of bruikbaarheid. Mocht er onverhoopt toch iets niet in orde zijn, neem dan direct contact met ons op. Op alle artikelen verlenen wij standaard 14 dagen garantie mits normaal gebruikt. Voor de tassen geldt een garantieperiode van 1 jaar op productiefouten, mits normaal gebruikt. De gegeven garantie doet niets af aan de wettelijke rechten en vorderingen die u als consument al heeft en kan inroepen. Als er iets mis is met het product, neem dan altijd contact op met ons. Bent u tevreden vertel het anderen, heeft u een klacht vertel het ons!
WAT MOET IK DOEN ALS IK EEN KLACHT HEB?
Het is natuurlijk vervelend als u een klacht heeft over de dienstverlening zoals u die ervaren heeft. Toch vragen wij u vriendelijk om uw klacht via de e-mail aan de afdeling klantcontact door te geven. Dit kan per e-mail, reguliere post en/of telefonisch. Onze medewerkers van de afdeling klantcontact zullen de klacht bekijken en proberen naar ieders tevredenheid de klacht op te lossen. Onze gegevens: Correspondentieadres: Art in Colour, Toscaninipad 9, 2625 ZG Delft, E-mail: info@yolandejimenez.com, Tel:31(0)6-14440432.

Wij zullen uw klacht binnen 14 dagen na ontvangst beantwoorden, mocht het meer tijd nodig hebben, dan zullen wij u hiervan op de hoogte stellen.

WANNEER KUNT U ONS BEREIKEN?

Wij zijn bereikbaar per e-mail en per telefoon van maandag tot vrijdag tussen 11.00 en 17.00 uur. Kijkt u voor onze contact gegevens op de pagina Contact.

Op al onze leveringen zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

WAT ZIJN DE ALGEMENE VOORWAARDEN?

De algemene voorwaarden van deze webshop: Klik hier om de PDF versie te bekijken en op te slaan / afdrukken indien gewenst.

WAT IS DE PRIVACY POLICY VAN HET BEDRIJF EN DEZE WEBSHOP?

Verstrekking van gegevens:

De gegevens die u verstrekt aan www.yolandejimenez.com, hetzij door middel van het contactformulier, bestelling via de webshop of andere wegen, worden op geen enkele manier aan derden verstrekt. Deze worden alleen gebruikt door www.yolandejimenez.com om uw bestellingen te verwerken en te leveren. Deze webshop gebruikt geen cookies.

Klik hier om de complete versie van onze Privacy Policy te bekijken .

Door ons gevraagde informatie:

Wij hebben bepaalde informatie van u nodig om een bestelling te kunnen verwerken en leveren, d.w.z. naam, adresgegevens voor de factuur, eventueel een ander afleveradres en het e-mailadres.